mijn biedingen - 0 - en favorieten - 0 -

De Gekroonde Mandril

Verkoop / Veilingen
 

Vragen / Info


Voor onze veilingen geldt in het algemeen het volgende:

Alle kavels van de veiling kunnen bekeken worden tijdens de kijkdagen. Deze vinden gewoonlijk enkele dagen voor de veiling plaats in de Oude Boteringestraat 11 in Groningen. Per veiling geven wij de data en tijden van de kijkdagen aan.

Voorafgaand aan elke veiling geven wij een catalogus uit, die ook online beschikbaar is. U vindt daarin de beschrijving en richtprijs van ieder lot en informatie over de herkomst, tentoonstellingen en publicaties.

Inloggen

U kunt inloggen door rechtsboven op 'inloggen' te klikken, ook heeft u daar de mogelijkheid om een account aan te maken.

Bieden

U kunt op verschillende manieren mee bieden tijdens onze veilingen:
* schriftelijk (door een mail/brief met uw bod en adresgegevens te sturen)
* online via deze website (u kunt linksboven klikken op 'inloggen' en een account aanmaken). Daarna kunt u bij het betreffende kavel uw bod achterlaten
* wanneer aangegeven bij de veiling, kunt u meebieden via het live systeem Invaluable
* telefonisch (geef van te voren aan bij welke kavels u telefonisch mee wilt bieden)
* door aanwezig te zijn in de zaal

Catalogus

U kunt rechts klikken op één van de veilingen, waardoor u online de catalogus kunt inzien. Wilt u de catalogus als papieren versie thuis ontvangen? Ook dat is mogelijk, stuur dan een berichtje naar ons mailadres info@degekroondemandril.nl of laat het weten via het contactformulier.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Linksboven kunt u op 'inloggen' klikken, hier vind u ook de mogelijkheid om aan te geven dat u graag een nieuw wachtwoord wilt aanvragen.

Ik heb thuis nog boeken of ander interessant materiaal liggen. Is dit misschien van waarde? Is dit interessant voor de veiling?

Inbreng voor onze veilingen is altijd welkom, we komen graag vrijblijvend langs. Neem contact op via ons contactformulier en dan maken we graag een afspraak.